Bine ați venit la Moboid, magazinul online specializat în vânzarea de accesorii pentru telefoane, tablete și laptopuri.

Suntem mândri să oferim o gamă largă de produse la prețuri accesibile, pentru a vă ajuta să vă protejați și să îmbunătățiți experiența cu dispozitivele dvs. mobile.

La Moboid, credem că fiecare client merită să beneficieze de servicii excelente și de produse de calitate, de aceea ne străduim să întâlnim și să depășim așteptările clienților noștri prin serviciile noastre de înaltă calitate.

Am început ca un mic magazin în orașul nostru natal, dar am crescut rapid datorită loialității clienților noștri și dorinței noastre de a oferi produse de calitate la prețuri accesibile.

Acum, ne bucurăm să putem ajunge la clienți din întreaga țară prin intermediul magazinului nostru online, oferind o altfel de experienta de cumparare celor peste 100,000 de clienti multumiti.

Ne dorim să creăm o relație de încredere și colaborare cu fiecare client și suntem întotdeauna dispuși să răspundem la orice întrebări sau îngrijorări pe care le aveți. Vă mulțumim că ați ales Moboid și sperăm să vă servim în continuare pentru nevoile dvs. de accesorii pentru dispozitive mobile.


Va asteptam in cadrul magazinului nostru online cu un catalog ce numara peste 10.000 de accesorii si gadgeturi pentru telefoane, tablete si nu numai, oferte de sezon, promotii pentru clientii fideli si o multime de alte beneficii.


Multumim,

Echipa Moboid.ro